Gault Millau

Gault Millau Grand Cuisine

Organisations

Bossuyt Grootkeukens - 3-D tekeningen als voorsmaakje van uiteindelijk resultaat

Bossuyt Grootkeukens 3-D tekeningen als voorsmaakje van uiteindelijk resultaat

 Ruimtelijk inzicht, looplijnen, ergonomische bijsturing… met 3-D tekeningen toont Bossuyt Grootkeukens hoe een project uiteindelijk vorm kan krijgen. In overleg met de opdrachtgever wordt zo efficiënt voor een optimaal resultaat gekozen.

Ontwerpen en installeren van keukens voor collectiviteiten en horeca

Het ontwerpen en installeren van keukens voor collectiviteiten en horeca zijn, om helemaal in de sfeer te blijven, voor Bossuyt Grootkeukens dagelijkse kost. En dat al generaties lang. Volgend jaar bestaat de grootkeukenproducent uit Kuurne overigens 90 jaar. Vandaag beschikt de installateur over state-of-the-art technologische mogelijkheden om bijvoorbeeld met virtuele 3-D tekeningen een ontwerp vooraf efficiënt te bestuderen en vorm te geven.  “Ondanks alle vooruitgang blijft ons werk finaal nog altijd iets van een volwaardig ambacht hebben  waarbij  ervaren en gepassioneerde mensenhanden uiteindelijk het verschil maken, ” benadrukt Karl Bossuyt zijn bedrijfsvisie. “Net zoals trouwens het gastronomisch werk aan het fornuis zelf,” voegt hij er als ervaren fijnproever nog gevat aan toe.

Bossuyt Grootkeukens

“Bossuyt Grootkeukens is afgesteld op klanten die geheel terecht een dienstverlening van A tot Z verwachten,” antwoordt zijn broer en medezaakvoerder Steven Bossuyt op de vraag hoe hij  in één korte zin de bedrijfsaanpak kan samenvatten. Het bedrijf is inderdaad  gespecialiseerd in het produceren van totaalprojecten. Bossuyt Grootkeukens beschikt daarvoor, verspreid op 15.000m2,  over een eigen studie- en ontwerpdienst, productieruimtes, test- en herstelatelier, magazijnen met ruime voorraad onderdelen én uiteraard een inspirerende toonzaal. “Bij ons vindt men letterlijk alles onder één dak. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn met de hoge kwaliteitsverwachtingen van onze klanten door de jaren heen vertrouwd geraakt en we kunnen zowel kleine als omvangrijke projecten aan.”
 
Bossuyt Grootkeukens ID:
Ontstaan in 1926
* derde generatie familiebedrijf
* gespecialiseerd in ontwerp, design, productie en installatie van grootkeukens voor rust- en zorgcentra, ziekenhuizen, scholen en universiteiten, vormingscentra, gemeenschapsinstellingen, industriële- dienstverlenende- en recreatieve bedrijven en horeca
* focus op ergonomie, innovatie en dienst na verkoop
www.bossuytgrootkeukens.be 
www.induchef.be

Related articles

Partenaires