Gault Millau

Gault Millau Grote Keuken

Organisaties

« Gezond en Lekker »

Lekker veggie

Vegetariër of flexitariër, modetrend of levensfilosofie, één ding is zeker: de consument kiest minder vaak voor vlees. Tegelijk stijgt de aandacht voor de herkomst van producten en hun bereidingswijze. De productie van plantaardige eiwitten is nl zeven keer minder belastend voor het milieu dan die van dierlijke eiwitten!
 
Met het assortiment plantaardige alternatieven van Davigel kunt u de bewuste consument lekkere producten aanbieden. Afwisseling gegarandeerd, want het gamma wordt steeds groter. Alle referenties hebben het volgende gemeen: gebruiksgemak en een mooie prijs-kwaliteitverhouding.

Inspiratie bij Davigel

De balletjes van boekweit, linzen en groenten hebben een lekkere geroosterde smaak en zijn gegaard voor meer service. Het kaliber van 20g biedt een grote flexibiliteit.
 
De krokante tarwenuggets bevatten plantaardige eiwitten (tarwe, erwten), uien en paneermeel. Qua textuur lijken ze erg op kippenuggets. 

Het recept van onze pané van tarwe, tomaat en mozzarella is geschikt voor alle leeftijden. Deze individuele schijf is vervaardigd met tarwe, uien, tomaat, mozzarella en paneermeel.

De kaasburger is zowel mals als knapperig. Hij bestaat uit emmentaler en plattekaas, omhuld met een goudgeel laagje paneermeel.
 
 De steak van bulgur en koraallinzen heeft een originele bloemvorm en bevat ook spinazie en wortel. Een exclusief recept, rijk aan kleur en textuur.

Eén, twee of drie stuks per persoon?
Met het gepaneerde stammetje van tarwe en wortel kunt u de portie aanpassen aan de leeftijd en eetlust. Tegelijk mals en krokant, met een zachte currysmaak.
 
Met de sojasteak met citroen kunt u een mals recept aanbieden op basis van soja, tarwe, kruiden en citroen. De vorm, heldere kleur en frisse smaak vallen beslist in de smaak.

Contact

Helemaal weg vandit gamma en zin in meer? Ontdek andere plantaardige producten, zoals salades, tapenadegroenten, hartige groentetaarten, groentebereidingen, falafels…

DAVIGEL - 03/897 93 40 - order@davigel.bewww.davigel.be

Related articles

Partners