Gault Millau

Gault Millau Grote Keuken

Organisaties

Bewust kiezen voor een ambachtelijk koekje... met Didess

Bewust kiezen voor een ambachtelijk koekje...

Eindelijk... We kunnen terug van start gaan.
Als horecaondernemer trachten we dat zo veilig mogelijk te doen.
Ook bij Didess volgen wij uiteraard strikt de richtlijnen van de overheid.
Bij het serveren van het koekje bij de koffie, helpen we je graag bewust te kiezen.
Hoe ga je zo hygiënisch en veilig mogelijk te werk?
In elke emmer koekjes van Didess kan je nu een gratis houten pincet terugvinden.
Met dit pincet kan de horecaondernemer de koekjes uit de emmer halen en deze op een hygiënische manier naast het kopje koffie of op de étagère leggen. Zo kan de klant op een volledig veilige manier een koekje bij de koffie eten.

Tips & Tricks

Belangrijk: bij het afruimen een niet geconsumeerd koekje in de lege koffietas steken zodat de klanten duidelijk zien dat het koekje niet meer hergebruikt wordt!

Naast het hygiënische aspect, mogen we ook het duurzame aspect niet vergeten. De boxen van Didess zijn perfect recycleerbaar én worden in de praktijk vaak gebruikt als bewaarbox voor de mise en place van sauzen, voorgesneden groenten, ...
Niet vergeten: Een heerlijk vers boterkoekje blijft de ideale afsluiter bij een kopje koffie ;)

Related articles

Partners