Gault Millau

Gault Millau Grote Keuken

Organisaties

Vandemoortele® Bieslook vinaigrette: met constante kwaliteit bespaar je tijd en geld

Verhoog je efficiëntie met de geëmulgeerde Vandemoortele® vinaigrettes

Chefs willen efficiënt werken in de keuken, een goede voorbereiding maakt immers een wereld van verschil. En daar kan Vandemoortele een handje bij helpen. Met kwaliteitsvinaigrette! Een salade met Vandemoortele® Bieslook vinaigrette oogt niet alleen zoveel mooier, maar geeft door de optimale zuurbalans een extra lekkere smaakboost. Je klanten proeven het verschil.

De ideale oplossing voor een goede mise-en-place

  • Blijft mooi op salades liggen dankzij de vastere en romige consistentie
  • Volle smaak door optimale zuurbalans
  • Lagere dosering nodig, zo bespaar je heel wat tijd en geld

​Je salades bereiden kan perfect vooraf

Door de stabiele, vastere en romige consistentie hecht de vinaigrette beter op de salade. Bovendien kan je mixed salad side dishes en vooraf bestelde salades reeds op voorhand bereiden en garneren met de Vandemoortele® Bieslook vinaigrette, zonder kwaliteitsverlies bij bewaring in de koeling. Zo bespaar je tijd.

Ingrediënten toevoegen naar eigen creativiteit

De Vandemoortele® Bieslook vinaigrette is de ideale vinaigrette om zelf verder af te werken en een eigen toets aan te geven, je signature vinaigrette zeg maar. De romige, stabiele binding blijft bewaard ook na het toevoegen van ingrediënten. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke Spicy bieslook vinaigrette? Ideaal voor een pittige scampi diabolique.
 
Informeer naar de kennismakingsactie bij je Vandemoortele vertegenwoordiger of via je grossier of laat hier je gegevens achter.

Related articles

Partners